Heeft u bescherming nodig tijdens het verhuizen of vervoeren van omvangrijke voorwerpen?

Liftbescherming – een systeem op maat

Om u van de juiste liftbescherming te voorzien worden onze beschermdekens op maat gemaakt waarbij u keus heeft uit passende ophangsystemen. Naast de bescherming voor de wanden kunt u ook nog kiezen voor eenvoudig te installeren vloerbescherming. Wij gaan graag met u om tafel om uw wensen te bespreken en inzicht te krijgen in uw situatie. Elke lift vraagt namelijk om een unieke wijze van bescherming. Wij geven u graag advies en leveren altijd een systeem op maat. Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Kijk dan even bij ‘Over Liftprotect’ of neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Wij geven u graag meer informatie over onze liftbescherming.

Liftbescherming – beschermdekens, ophangsystemen en vloerbescherming

De totale bescherming die wij aanbieden bestaat uit beschermdekens, ophangsystemen en vloerbescherming. De op maat gemaakte beschermdekens zorgen voor de ideale bescherming, maar daarnaast ook voor een fraaie uitstraling. U heeft keus uit verschillende kleuren dekens waardoor er altijd voor een passende uitstraling gekozen kan worden. Naast de op maat gemaakte beschermdekens is ook het ophangsysteem essentieel. Het is afhankelijk van de liftcabine op welke manier de beschermdeken bevestigd moet worden. Wij beschikken over een ruim aanbod ophangsystemen zodat wij snel op iedere situatie kunnen anticiperen en een passend ophangsysteem kunnen installeren. Naast de wandbescherming is het belangrijk dat de vloer wordt beschermd. Wij beschikken hiervoor over speciale vloerbescherming met een eenvoudig te plaatsen systeem.

Kijk voor meer informatie bij onze beschermdekens, ophangsystemen en vloerbescherming. Ook kunt u de  video demonstratie bekijken om een beeld te krijgen van onze werkwijze. Krijgt u graag meer informatie over onze liftbescherming of bent u benieuwd of wij u van dienst kunnen zijn? Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Beschermdekens

Tijdens het verhuizen of vervoeren van omvangrijke voorwerpen is de kans op schade aan liften erg groot. Onze beschermdekens bieden de juiste bescherming voor het tijdelijk bedekken van wanden om schade te voorkomen. De beschermdekens worden op maat gemaakt en zijn leverbaar in de kleuren blauw, bruin, grijs en beige. De beschermdekens worden voornamelijk gebruikt in liften, maar zijn ook geschikt om trappen en gangen te beschermen tegen schade.

Ophangsystemen

Om de verhuisdekens op te hangen kan er bij Liftprotect gekozen worden uit diverse ophangsystemen. De ophangsystemen zijn zo gemaakt dat deze één geheel vormen met de beschermdekens en in iedere lift bruikbaar zijn. Er kan gekozen worden voor een standaard oplossing of voor een meer elegantere uitstraling. Daarnaast heeft u ook keus uit tijdelijke en permanente ophangsystemen. Liftprotect adviseert in iedere situatie over het meest passende ophangsysteem.

Vloerbescherming

Naast het gebruik van een beschermdeken is het tijdens een verhuizing ook van belang om de vloer af te dekken. Wij bieden een nieuw systeem dat als een soort puzzel in elkaar schuift. De rubberen platen zijn door deze techniek makkelijk in elkaar te klikken. Het voordeel van de vloerbescherming is dat de vloer in een lift tijdens transport of verhuizing nog beter beschermd is en dat er geen risico is van op of afrollen van materialen. U heeft keus uit de standaard vloerbescherming en de premium vloerbescherming.

STEL UW VRAAG

Ontvangt u graag meer informatie? Vul dan dit contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Liever een vrijblijvende offerte ontvangen? Doe dan een offerte aanvraag.

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  Mail of bel ons!
  • Privacy-statement (conform AVG wetgeving)

   Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met U te onderhouden en/of de dienstverlening uit te voeren en de daarmee samenhangende facturering van geleverde diensten en producten (conform AVG wetgeving).