Heeft u bescherming nodig tijdens het verhuizen of vervoeren van omvangrijke voorwerpen?

Videodemonstratie van onze lift bescherming

Om u een beter beeld te geven van onze werkwijze vindt u hieronder een videodemonstratie van onze lift bescherming. In deze video wordt duidelijk hoe de beschermdekens in de lift geïnstalleerd worden. De videodemonstratie toont aan hoe eenvoudig het is om de beschermdekens in de lift aan te brengen. Zoals in de videodemonstratie te zien is, kunnen de beschermdekens door één persoon geïnstalleerd worden.

De beschermdekens zijn snel en eenvoudig te installeren

Doordat een beschermdeken op maat wordt gemaakt zijn de dekens eenvoudig en snel te installeren. Ook de vooraf gemonteerde ophangsystemen zorgen ervoor dat het weinig tijd kost om de dekens in de liftcabine te bevestigen. Zoals in de videodemonstratie van onze lift bescherming te zien is, is het ophangsysteem al in de lift bevestigd. Het ophangsysteem dat hier wordt gebruikt is een knophaak. De knophaak is permanent en wordt in de wand van de lift aangebracht. Een ander permanent ophangsysteem is de tenax. Ook is het mogelijk om voor een tijdelijk ophangsysteem te kiezen, zodat deze na gebruik van de beschermdekens weer uit de lift kan worden gehaald. Tijdelijke ophangsystemen zijn de draadhaak en zuignap. Kijk voor meer informatie hierover bij onze ophangsystemen

Nadat het ophangsysteem is geïnstalleerd wordt allereerst de vloerbescherming in de lift aangebracht om schade aan de vloer te voorkomen. De bescherming voor de vloer is een rubberen mat die eenvoudig uitgerold kan worden in de liftcabine. Evenals de ophangsystemen bieden wij ook verschillende vloerbeschermingen aan. U heeft keus uit een standaard en premium uitvoering. Kijk voor meer informatie hierover bij onze vloerbescherming. Wanneer de bescherming voor de vloer is aangebracht kunnen de dekens worden opgehangen. 

STEL UW VRAAG

Ontvangt u graag meer informatie? Vul dan dit contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Liever een vrijblijvende offerte ontvangen? Doe dan een offerte aanvraag.

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  Mail of bel ons!
  • Privacy-statement (conform AVG wetgeving)

   Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met U te onderhouden en/of de dienstverlening uit te voeren en de daarmee samenhangende facturering van geleverde diensten en producten (conform AVG wetgeving).