Heeft u bescherming nodig tijdens het verhuizen of vervoeren van omvangrijke voorwerpen?

Waarom een lifthoes van Kapok 88/Liftprotect gebruiken?

U heeft het vast ook wel eens meegemaakt, auto geparkeerd en bij terugkomst heeft uw auto een grote kras of deuk opgelopen. U heeft geluk wanneer de dader zijn naam en telefoonnummer heeft achtergelaten. Meestal is dit niet het geval. Naast de ergernis die u hiervan heeft, dient het nodige geregeld te worden wanneer u de schade wilt herstellen. Bij liftinstallaties is dit niet veel anders. En daarom is een lifthoes erg aan te raden in situaties waarin kans op schade aanwezig is. 

Onze lifthoes – een kwalitatieve en eenvoudige oplossing voor langere tijd

 Schade aan het liftinterieur ontstaat vaak wanneer er in plaats van personen, goederen (zoals huisraad) met de lift vervoerd worden. Tijdens het inhuizen en (interne) verhuizingen wordt een lift intensief gebruikt. In veel gevallen is de lift pas in gebruik of onlangs gemoderniseerd en bij aanvang nog schadevrij. Beschadiging aan het liftinterieur geeft dan grote ergernis en vaak is ook hierbij de dader onbekend. Voorkomen is ook in dit geval beter dan genezen. Er zijn natuurlijk verschillende manieren om het liftinterieur tijdens een verhuizing of een afbouwfase te behoeden voor dit soort beschadigingen. Maar wanneer u op zoek bent naar een kwalitatieve en eenvoudige oplossing voor langere tijd, pas dan de lifthoes van Kapok 88 toe. Onze lifthoes, ook wel beschermdekens of verhuisdekens genoemd zijn in iedere situatie bruikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.

STEL UW VRAAG

Ontvangt u graag meer informatie? Vul dan dit contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Liever een vrijblijvende offerte ontvangen? Doe dan een offerte aanvraag.

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  Mail of bel ons!
  • Privacy-statement (conform AVG wetgeving)

   Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met U te onderhouden en/of de dienstverlening uit te voeren en de daarmee samenhangende facturering van geleverde diensten en producten (conform AVG wetgeving).