Heeft u bescherming nodig tijdens het verhuizen of vervoeren van omvangrijke voorwerpen?

Verhuisdekens van Liftprotect

Liftprotect is in 2011 opgericht en wij zijn met onze verhuisdekens actief door heel de Benelux. Wij gaan graag in een zo vroeg mogelijk stadium met u om tafel om mee te denken, te adviseren en u te voorzien van de juiste tips om het liftinterieur te beschermen. Naast de bescherming vinden wij het ook belangrijk dat onze dekens een fraaie uitstraling hebben. Aan de hand van uw wensen komen wij tot een oplossing met een op maat gemaakte beschermdeken, passend ophangsysteem en degelijke vloerbescherming. Meedenken met u als klant staat bij Liftprotect centraal. 

Liftprotect – kwaliteit, efficiëntie en maatwerk

Door op een efficiëntie manier kwaliteit en maatwerk te leveren zorgen wij voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Als distributeur van Kapok 88 voorzien wij vele bedrijven, overheden, scholen, woningbouwverenigingen, verhuisbedrijven, maar ook particulieren van de juiste lift bescherming. In de eerste plaats staan wij voor kwaliteit. Hoe hoog de kwaliteit van de verhuisdekens ook is, Kapok 88 en Liftprotect houden altijd de focus op kwaliteitsverbetering. Een voorbeeld hiervan is dat de dekens sinds 2015 waterafstotend zijn. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om de beschermdekens te reinigen. Het voordeel hiervan is dat de dekens onbrandbaar blijven waardoor de veiligheid gewaarborgd blijft. In de tweede plaats staan wij voor efficiëntie. Door de korte lijnen met Kapok 88 kunnen wij snel schakelen en een snelle levering garanderen. In de derde plaats leveren wij maatwerk. Voor ieder scenario leveren wij namelijk een beschermdeken met vloerbescherming en een passend ophangsysteem: Liftprotect biedt in elke situatie de juiste bescherming. 

Aan wie leveren wij onze verhuisdekens?

Het is voor veel instanties van belang om de liftcabine in uitstekende staat te houden. Schade aan de binnenkant van de lift gaat ten koste van de uitstraling. Vaak is deze schade onnodig en te voorkomen met beschermdekens. Wij leveren onze beschermdekens onder andere aan bedrijven, overheden, scholen, woningbouwverenigingen, maar ook particulieren. Regelmatig komen wij op bouwlocaties om onze beschermdekens in liften te monteren. Vaak wordt hier gebruik gemaakt van grote materialen en is een goede bescherming dus essentieel. Ook voor verhuisbedrijven bieden de beschermdekens vele voordelen. Naast schade aan de lift, voorkomen de dekens ook schade aan de materialen die vervoerd worden. 

Hoe werkt het?

Bent u eigenaar of gebruiker van één of meerdere liftinstallaties? Vraag dan uw facilitair manager, verhuizer, woningbouwvereniging of het bestuur van de Vereniging van Eigenaren (VVE) om contact op te nemen met het liftonderhoudsbedrijf of met Liftprotect. U kunt als klant tekeningen van het liftinterieur sturen. Wij beoordelen de tekeningen en voorzien u vervolgens van een passend advies. Ook voor nieuwbouwprojecten en renovaties levert Liftprotect de juiste bescherming. 

STEL UW VRAAG

Ontvangt u graag meer informatie? Vul dan dit contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Liever een vrijblijvende offerte ontvangen? Doe dan een offerte aanvraag.

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  Mail of bel ons!
  • Privacy-statement (conform AVG wetgeving)

   Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met U te onderhouden en/of de dienstverlening uit te voeren en de daarmee samenhangende facturering van geleverde diensten en producten (conform AVG wetgeving).