Heeft u bescherming nodig tijdens het verhuizen of vervoeren van omvangrijke voorwerpen?

Vloerbescherming voor liften

Naast het gebruik van een beschermdeken tijdens een verhuizing is het ook van belang om uw vloer af te dekken. Wij leveren de standaard en een premium vloerbescherming voor liften. 

Standaard vloerbescherming

De standaard vloerbescherming is een beschermmat die door Liftprotect op maat wordt geleverd. De standaard vloerbescherming heeft een dikte van circa 3 millimeter welke uitgerold wordt op de liftcabinevloer. Dankzij de standaard vloerbescherming voor liften wordt de cabinevloer tijdens ”kleine” verhuizingen beschermd. Wanneer er tijdens verhuizingen karren met kleinere wielen (bijvoorbeeld verhuishondjes) worden toegepast, is deze vloerbescherming minder geschikt.

Standaard vloerbescherming voor liften
Vloerbescherming lift

Premium vloerbescherming 

Onze premium vloerbescherming is zeer geschikt bij intensieve verhuizingen of kleine verbouwingen. De premium vloerbescherming wordt op de cabinevloer gelegd door middel van tegels van circa 50 bij 50 centimeter. De tegels hebben een dikte van circa 12 millimeter. De tegels zijn aan de (binnen)randen voorzien van een zwaluwstaart waardoor ze tijdens de verhuizing niet los komen van elkaar. Ter hoogte van de drempel wordt een (gele) oprit meegeleverd, waardoor inrijden met kleine wielen (bijvoorbeeld verhuishondjes) geen enkel probleem is. De premium vloerbescherming wordt door Liftprotect per situatie op maat geleverd.

In combinatie met onze beschermdekens en ophangsystemen zorgt de vloerbescherming voor de juiste bescherming. Waarom Liftprotect? Dat leest u hier. Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op.

STEL UW VRAAG

Ontvangt u graag meer informatie? Vul dan dit contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Liever een vrijblijvende offerte ontvangen? Doe dan een offerte aanvraag.

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  Mail of bel ons!
  • Privacy-statement (conform AVG wetgeving)

   Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met U te onderhouden en/of de dienstverlening uit te voeren en de daarmee samenhangende facturering van geleverde diensten en producten (conform AVG wetgeving).