Heeft u bescherming nodig tijdens het verhuizen of vervoeren van omvangrijke voorwerpen?

Beschermdekens

Bent u op zoek naar beschermdekens om schade te voorkomen? Wij leveren multifunctionele dekens voor ieder scenario. De dekens worden vaak gebruikt tijdens het inhuizen en (interne) verhuizingen. Bent u op zoek naar beschermdekens voor een liftcabine met afwijkende maten of kleuren? Geen probleem, wij laten de dekens op maat maken.

beschermdekenblauw beschermdekenbeige

Beschermdekens voor iedere situatie

Tijdens verhuizingen is de kans op beschadiging aan een lift erg groot. Omvangrijke voorwerpen zorgen ongewenst voor veel schade. In de Benelux maken steeds meer verhuisbedrijven gebruik van onze beschermdekens. Eigenaren van monumentale of exclusieve panden kiezen inmiddels ook steeds vaker voor de dekens van Kapok 88. De dekens bieden tijdens het verhuizen of vervoeren van materialen de ideale bescherming voor kostbare voorwerpen aan wanden. Ook steeds meer liftfabrikanten nemen onze dekens in gebruik om de kans op beschadiging te beperken. Meerdere liftproducenten maken al gebruik van de dekens van Kapok88.

Zoals op bovenstaande foto’s te zien worden de beschermdekens zo ingemeten dat het bedieningspaneel van de liften goed bruikbaar en beschermd blijft. U heeft ook de mogelijkheid om uw eigen logo of tekst op de beschermdekens te laten drukken. Voor meer informatie over de bescherming van uw lift kunt u contact met ons opnemen.

Beschermdekens in verschillende stijlen

Na opdrachtverstrekking wordt de exacte maatvoering en kleur bepaald. De dekens en ophangsystemen zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar, waardoor er gekozen kan worden voor een passende uitstraling. Afhankelijk van uw wensen wordt er een kleur gekozen. Onze dekens zijn leverbaar in de kleuren beige, blauw, bruin, zwart of grijs. De liftdekens worden geleverd in een opbergtas en zijn direct gereed voor gebruik. Na gebruik bergt u de verhuisdekens weer op in de meegeleverde opbergtas en bewaart u ze op een droge plaats. Wij leveren ook verhuissets. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Installatie van de beschermdekens

U kunt er voor kiezen om de inmeting en installatie van de beschermdekens voor eigen rekening te nemen. Liftprotect past echter het ”one stop principe” toe. Dat wil zeggen dat wanneer de installatie en/of inmeting door Liftprotect gedaan dient te worden, wij de lift maar één keer bezoeken. Voor de installatie van de beschermdekens bieden wij meerdere passende ophangsystemen aan, zodat alles één geheel vormt. De ophangsystemen zorgen voor een stijlvolle uitstraling en zijn daarnaast eenvoudig te installeren. U heeft keus uit meerdere ophangsystemen, waarbij er voor zowel tijdelijke als permanente systemen gekozen kan worden, namelijk de magneten, zuignappen, draadhaken en permanente knophaak. Kijk voor meer informatie hierover bij onze ophangsystemen.

Na de installatie van het ophangsysteem worden de beschermdekens vervolgens rechtstreeks door een pakketdienst op het gewenste adres afgeleverd. Heeft u vragen over de installatie van de beschermdekens? Neem dan contact met ons op.

STEL UW VRAAG

Ontvangt u graag meer informatie? Vul dan dit contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Liever een vrijblijvende offerte ontvangen? Doe dan een offerte aanvraag.

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  Mail of bel ons!
  • Privacy-statement (conform AVG wetgeving)

   Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met U te onderhouden en/of de dienstverlening uit te voeren en de daarmee samenhangende facturering van geleverde diensten en producten (conform AVG wetgeving).