Heeft u bescherming nodig tijdens het verhuizen of vervoeren van omvangrijke voorwerpen?

Ophangsystemen lift bescherming

Om de beschermdekens te monteren kan er bij Liftprotect gekozen worden voor aantrekkelijke ophangsystemen. De systemen zijn zo gemaakt dat deze één geheel vormen met de beschermdekens en in iedere lift bruikbaar zijn.

Voor elke situatie een ophangsysteem

Liftprotect zorgt in iedere situatie voor een passend ophangsysteem. Er kan gekozen worden voor een standaard oplossing of voor een meer elegante uitstraling. Bij een luxe interieur wordt er vaak gekozen voor het meest aantrekkelijke ophangsysteem. Wij bieden een uitgebreid assortiment voor de inrichting van onze beschermdekens. Door ons grote aanbod aan ophangsystemen kunnen wij in veel situaties onze beschermdekens monteren. Wij bieden de volgende systemen aan; magneten, draadhaken, zuignappen, uitschuifbare rails, knophaken en tenax. Hieronder ziet u een overzicht van onze ophangsystemen en wordt de werking ervan uitgelegd.

Ophangsysteem Magneten

Magneetstrip bovenstroom

Dit onzichtbare ophangsysteem is geschikt wanneer het plafond van magnetisch materiaal is vervaardigd. Of wanneer er magnetisch materiaal tegen het plafond (of wanden) kan worden aangebracht. Hierdoor is het zelfs mogelijk ook het plafond te beschermen.

Ophangsysteem - haak

Draadhaak

Wanneer tussen de cabinewand en (verlaagd) cabineplafond ruimte is, kan er eventueel een draadhaak als ophangsysteem toegepast worden. Afhankelijk van de situatie worden de verhuisdekens door middel van de draadhaak aan de wand of aan het cabineplafond opgehangen.

Ophangsysteem zuignap

Zuignap

De zuignap kan worden toegepast wanneer de cabinewand spiegelglad is. Denk hierbij aan glas, gepolijst roestvrijstaal en natuurlijk de spiegel die vaak in een liftcabine aanwezig is. De zuignap wordt net zoals de draadhaak meegeleverd met de verhuisdeken en is eenvoudig te installeren. Zuignappen kunnen worden geleverd in een standaard uitvoering en extra zware uitvoering. Indien de verhuisdekens voor langere tijd opgehangen worden, adviseren wij de zware uitvoering te gebruiken. 

Knophaak

De knophaak wordt permanent bevestigd op de cabinewand. De knophaak kan in roestvaststaal, messing en deelbaar geleverd worden. De knophaak wordt circa 50 millimeter vanaf het cabineplafond gemonteerd. De onderlinge afstand is afhankelijk van de afmetingen van de cabinewand en breedte van de cabinepanelen. De montage van de haken dient door een liftspecialist uitgevoerd te worden.

Ophangsysteem - uitschuifbare rails

Uitschuifbare rails

Onze uitschuifbare rails zijn in te stellen in verschillende maten zodat deze aan te passen zijn naar de maten van vrijwel iedere liftcabine. Door de siliconen uiteinden zit de rails stevig tussen beide cabinewanden. De rails zijn ideaal wanneer u meerdere installaties heeft met verschillende afmetingen.

tenaxsysteem

Tenax

Tenax staat ook wel bekend als de drukknop en is een variant op de knophaak, waarbij het mannelijke deel op de cabinewand gemonteerd wordt. De positie van de haak komt overeen met de knophaak. Echter dient de montage van de tenax drukknop nauwkeurig te worden uitgevoerd. Hier kunt u dan ook het best een liftspecialist voor inschakelen. 

Niet zichtbare ophangsystemen

Naast de omschreven ophangsystemen levert Liftprotect ook regelmatig maatwerk, zoals bijvoorbeeld niet zichtbare ophangsystemen. Indien Liftprotect in de ontwerpfase bij een nieuw te moderniseren liftcabine betrokken wordt, kunnen wij vaak eenvoudige oplossingen aandragen voor zowel leverancier als gebruiker. Bent u benieuwd naar onze niet zichtbare ophangsystemen? Neem dan contact met ons op en wij voorzien u graag van meer informatie. 

STEL UW VRAAG

Ontvangt u graag meer informatie? Vul dan dit contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Liever een vrijblijvende offerte ontvangen? Doe dan een offerte aanvraag.

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  Mail of bel ons!
  • Privacy-statement (conform AVG wetgeving)

   Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met U te onderhouden en/of de dienstverlening uit te voeren en de daarmee samenhangende facturering van geleverde diensten en producten (conform AVG wetgeving).